Termeni și condiții

1. Termeni şi condiţii generale

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului www.royal-race.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

2. Comenzi produse

Există un număr maxim de locuri pe care le putem onora în acest an în concurs. Cu un număr maxim de 500 de comenzi posibile, preţul este afişat la momentul vizualizării produsului şi adăugării acestuia în coş. Preţul taxei de înscriere este în lei şi reprezintă o donaţie fixă stabilită de Asociaţia Young Motivation. În schimbul acestui preţ, concurentul primeşte kitul de participare care conţine: tricou, număr, cip, şoricei, mască de protecţie, o pungă, vouchere sau produse de la sponsorii competiţiei şi dreptul de a participa la competiţia de ciclism Royal Race Câmpina.

3. Facturare

Factura se va primi pe e-mail personal. Completarea facturii fiscale se va efectua în conformitate cu prevederile Instrucțiunii privind completare formularului tipizat de document primar cu regim special „Factura fiscală”, aprobat prin Ordinul Ministerului Finanțelor nr. 118 din 28 august 2017, cu introducerea mențiunii „Donație filantropică/Sponsorizare”.

4. Politica de retur

Suma totală rezultată din taxele de înscriere va fi donată şi/sau utilizată în scop caritabil. Astfel, această nu este returnabilă. Rugăm insistent ca plata să fie făcută abia în momentul în care participantul ştie cu siguranţă că poate onora cu prezenţa competiţia.

5. Înregistrare ca membru

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

6. Confidențialitatea datelor personale

Royal-race.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti neautorizaţi.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, vârsta, adresa de email, măsură tricou şi echipa, In momentul in care doriti sa faceţi plata online vi se vor solicita suplimentar: adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre royal-race.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

7. Modalitatea de plată

În acest an, plata se va face exclusiv online prin serviciile euplatesc.ro. Participantul este responsabil să citească termenii şi condiţiile site-ului şi să le accepte pentru a finaliza plata.

8. Regulament

Competiţia are propriu regulament. Înainte de înscriere, participantul se obligă să citească şi să fie de acord cu respectarea acestuia pe toată durata competiţiei.

  • Situaţii speciale

În cazul în care organizatorii competiţiei consideră că viaţa ciclistilor poate fi pusă în pericol prin participare ne rezervăm dreptul de a amâna sau anula competiţia, după caz. În cazul acesta, participanţii care au plătit taxa, vor avea acces automat la următoarea ediţie Royal Race.
Unele dintre condiţii care ar putea duce la amânarea evenimentului sunt:
-fenomene naturale nefavorabile/ vreme deosebit de instabilă care ar putea duce la accidentarea participanţilor pe traseu
-descoperirea unui focar de SARS-COV2 în zona sau în timpul competiţiei.
-situaţia medicală în vederea numărului de infestări cu SARS-COV2 nu ar permite desfăşurarea competiţiei sau legea impune o limită mai mică de 200 de persoane pentru astfel de evenimente

9. Comunicare

Metodele prin care vizitatorii site-ului ne pot contacta sunt: adresă de e-mail, număr de telefon, formularele prezente pe site. Această contactare are loc pentru a cere informații despre produsele noastre, pentru a ne solicita oferte de preț, pentru a ne consulta părerea pe diferite subiecte, pentru a beneficia de serviciile noastre, pentru a facilita procesul de plată. Inițierea contactului de către d-voastră îl considerăm / reprezintă consimțământul d-voastră pentru a vi se răspunde înapoi, a vi se furniza informațiile, a primi detalii de plata sau orice informație solicitată.

10. Dispoziții finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.