Întrebări și răspunsuri

Bine ai venit în secțiunea noastră de Întrebări și Răspunsuri, unde poți găsi răspunsuri la cele mai comune întrebări ale comunității noastre. Indiferent dacă ai nelămuriri legate de traseele, serviciile sau politicile noastre, suntem aici să-ți oferim clarificările de care ai nevoie.

1. Mi se pot restitui banii dacă nu mai pot participa și am achitat înscirerea?

Fiind o competiție caritabilă, taxele nu sunt rambursabile. Cu toate acestea, recomandăm să gasiți un înlocuitor, înscrierea fiind transmibilă în astfel de cazuri. 

2. Care este vârsta minimă/ maximă de participare?

De anul acesta nu există o vârstă minimă sau maximă impusă. Avem 3 tipuri de trasee potrivite atât pentru cei mici (recomandabil +2 ani), cât și pentru seniori.

3. Unde se desfășoară evenimentul? Ce se întâmplă dacă vreau să abandonez cursa?

În caz de abandon vă rugăm să dați numărul jos de pe bicicletă și să îl lăsați la un punct apropiat de alimentare/arbitri traseu. Dacă nu este posibilă deplasarea până la unul dintre voluntarii noștri de pe traseu, vă rugăm să contactați numărul de urgență (lipit pe numărul de concurs) și să anuntați abandonul.

4. Vor exista locuri de parcare?

Da, însă acestea vor fi limitate. Vă încurajăm să vă deplasați cu bicicleta până la start dacă este posibil, fiind o încălzire perfectă.

5. Mi-am înscris copilul, însă apare numele meu pe pagina de participanți.

Secțiunea ”participanți” de pe site este menită să fie o confirmare a plății online. Aceasta secțiune aduce numele din datele de facturare din fiecare comandă, în cazul minorilor- părintele se reflectă în această secțiune. 

Cu toate acestea, în baza noastre de date, înscrierea o să fie efectuată cu numele copilului dacă acesta a fost completat corect în formular. În cazul în care există dubii, vă invităm să ne trimiteți un mail și noi vom confirma acest aspect după verificare.