Întrebări și Răspunsuri

Pot schimba traseul pe care l-am ales?

Da, se poate schimba înainte de momentul ridicării kitului dacă se respectă în continuare limitele de vârstă.


Back to Index

Ce fac cu ambalajele gelurilor/batoanelor energizante?

Acestea pot fi aruncate la primul cort de alimentare pe care îl găsești sau la prima cutie amplasată pe traseu special pentru aceste ambalaje. Înainte de fiecare competiție, împreună cu voluntarii, ne asigurăm că traseul este ecologizat, te rugăm să ne ajuți să păstrăm curățenia în spațiile verzi.


Back to Index

Pot parca mașina în zona taberei?

Da, vor exista zone speciale unde participanții pot parca.


Back to Index

Îmi poate ridica altcineva kitul?

Da, persoana care ridică kitul participantului trebuie să se prezinte cu declarațiile aferente înscrierii completate. Acestea se pot găși pe site-ul nostru la categoria Reguli și Condiții.


Back to Index

Ce fac dacă nu mai pot participa?

Dacă un concurent nu mai poate participa își poate ridica kitul de participare sau poate solicita să îi fie ridicat de altă persoană. Dat fiind faptul că această competiție este una caritabilă, taxa nu este rambursabilă.


Back to Index

Când pot ridica kitul de participare?

Kitul poate fi ridicat în perioada 2-4 septembrie. Programul exact și locația vor fi publicate pe site în cel mai scurt timp.


Back to Index

Pot schimba mărimea tricoului?

În limita disponibilității mărimilor la momentul ridicării kitului, se poate.


Back to Index

Ce fac dacă mă accidentez?

Dacă te poți deplasa, anunță accidentul primului voluntar pe care îl poți găsi pe traseu.

Dacă nu te poți deplasa și dispui de un mobil și semnal, sună la numărul de urgență pe care îl găsești pe numărul de concurs.

Dacă nu te poți deplasa și nu dispui de un dispozitiv sau semnal, roagă un concurent să anunțe primul voluntar incidentul și numărul kilometrului la care ești situat.


Back to Index

Ce fac dacă voi abandona în mod voluntar?

Anunță abandonul primului voluntar pe care îl întâlnești, apoi vei fi redirecționat spre cea mai scurtă rută spre zona de START/FINISH.


Back to Index

Care sunt condițiile de participare?

Pe scurt, vârsta minimă este de 6 ani pentru participare. Minorii trebuie să prezinte acord parental, iar copiii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani pot participa doar însoțiți de un părinte sau tutore legal.

Echipamentul adecvat este recomandat, casca fiind obligatorie.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați regulamentul competiției.


Back to Index

Care este vârsta minimă de participare?

Vârsta minimă de participare este de 6 ani. Minorii pot participa în această competiție pe bază de acord parental, iar copiii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani pot participa doar însoțiți de un părinte sau tutore legal.


Back to Index