Competiţia are două componente caritabile, ambele vizând comunitatea de copii şi tineri din Câmpina şi zonele adiacente.
O parte din taxele de înscriere şi donaţii vor merge spre Centrul Glasul Autismului, cu scopul sprijirii copiilor cu tulburări din spectrul autist. Urmărim să susţinem activitatea centrului prin  asigurarea resurselor materiale necesare susţinerii terapiei. Vom facilita demersul activităţilor acestui centru, facilitând integrarea copiilor cu tulburări din spectrul autist în comunitate.
A doua componentă se axează tot pe tineri. Considerăm că educaţia, formala, informală sau nonformală, stă la baza dezvoltării unui elev. Astfel, urmărim să organizăm workshopuri, cursuri de orientare în carieră, cursuri de sănătate şi alte activităţi menite să îi ajute pe aceştia. 
În primul rând, un curs de sănătate este necesar pentru a le arăta importanţa unei alimentaţii sănătoase şi a unui stil de viaţă stabil. Aici, vom integra şi sănătatea mentală, atingând puncte precum discriminare şi stigmă. În al doilea rând, dorim să le oferim şansa de a participa la un curs de orientare în carieră, pentru a îi susţine în parcusul lor educaţional. Este foarte important ca elevii să aibă acces la informaţii şi să descopere domeniile de care ar fi interesaţi înainte să fie puşi în ipostaza de a alege un colegiu sau universitate. Alte workshopuri pe care le pregătim au legătură cu educaţie civică sau financiară. Ne vom implica activ în domeniul educaţional, considerând pregătirea generaţiilor tinere răspunsul la multe probleme cu care ne confruntăm pe plan politic, financiar, educaţional.

Pe scurt, urmărim să:

  1. susţinem comunitatea de copii cu tulburări din spectrul autist din Câmpina.
  2.  organizăm o serie de cursuri şi workshopuri favorabile evoluţiei tinerilor elevi din Câmpina şi împrejurimi. (cursuri de sănătate, orientare în carieră şi dezvoltare personală)