Teodor Delaport

Prin înfiinţarea asociației am reuşit să îmbin două dintre cele mai mari pasiuni ale mele: ciclismul şi participarea/organizarea de evenimente caritabile

Emanuel Dumitrică

Am participat în calitate de voluntar la mai mult de 15 competiţii sportive, printre care şi Câmpina Open MTB, unde am învăţat primele etape ale organizării unui eveniment atât de numeros.

Loredana Grigore

Fiind parte din frumosul fenomen, pe nume YOMO, pot rezuma întregul proiect într-o inițiativă propusă de tineri pentru tineri. Principalul nostru scop încurajează un stil de viață sănătos, în timp ce întărește importante valori sociale.

Raluca Pisicaru

Pasiunea pentru voluntariat și evenimente a crescut odată cu mine. De-alungul liceului m-am implicat atât în activități ce au vizat bună dezvoltare a copiilor, cât și în proiecte ce vizau domeniul sportiv.

Maria Geană

Din dorinta de a-mi oferi ajutorul si implicarea in evenimente caritabile, am pornit ca un boboc in echipa de voluntari Campina Open MTB. Prin urmare, de-a lungul editiilor la care am luat parte, dorinta aceasta a devenit o pasiune pe care YOMO imi da ocazia sa o exploatez.

Livia Stanciu

Vazand munca din spatele proiectului Royal Race am realizat ca nu este deloc usor si ca fiecare mana de ajutor conteaza. Pot spune ca sunt mandra sa fac parte din echipa YOMO si sa sustin o cauza atat de importanta.