Teo: “Eu sunt ‘capul răutăţilor’ din asociaţia Young Motivation, iar prin înfiinţarea acesteia am reuşit să îmbin două dintre cele mai mari pasiuni ale mele: ciclismul şi participarea/organizarea de evenimente caritabile. Am început să fac parte din echipe de voluntari, organizare sau să fiu participant la competiţii de ciclism montan şi triathlon off-road de la vârsta la care mi-am făcut primul buletin. Am ajutat la desfăşurarea diferitor concursuri precum: Fără asfalt (2011-2019), Color Run Braşov 2017, Câmpina Open MTB (2012-2019), Maratonul Internaţional Bucureşti (2015) şi multe altele. Însă în anul 2020, am decis să pun bazele unei asociaţii prin care eu alături de echipa YOMO să putem duce mai departe tradiţia organizării concursului de ciclism din Câmpina. Astfel, Royal Race Câmpina se află la prima ediţie în anul acesta.”
Manu: “Sunt vicepreşedintele asociaţiei Young Motivation. Fiind pasionat de motociclism de când eram mic, am reuşit să îmi iau prima motocicleta la vârsta de 16 ani. Fac parte dintr-un club moto #HSB, cu ajutorul căruia am reuşit să organizez pentru prima oară diverse acţiuni caritabile. Absolvent al Colegiului Naţional “Nicolae Grigorescu” din Câmpina, acest liceu mi-a dat ocazia de a experimenta ipostaza de voluntar. Astfel, am participat în calitate de voluntar la mai mult de 15 competiţii sportive, printre care şi Câmpina Open MTB, unde am învăţat primele etape ale organizării unui eveniment atât de numeros. Acest an reprezintă pentru toţi o provocare, însă adaptabilitatea pare să fie soluţia pentru ca viaţa noastră să meargă înainte. Royal Race Câmpina este o competiţie care vrea să transmită un mesaj important, pe lângă importanţa pe care sportul o are în viaţa noastră, dorim să transmitem importanţa respectării regulilor sanitare în această perioadă de criză.”
Loredana: “Pot spune, cu siguranţă, că visul meu încă de când eram în scoala primară era să lucrez cu copii şi să mă implic în domeniul educaţional. Iar acum, fiind parte din frumosul fenomen proaspăt iniţiat, pe nume YOMO, şi prin organizarea unui eveniment sportiv cu componentă caritabilă direcţionată în mod specific spre copiii şi elevii din Municipiul Câmpina şi împrejurimi, pot spune că îmi indeplinesc o parte din dorinţa avută în copilărie. Am participat în calitate de voluntar la multe evenimente sportive şi m-am implicat în mod direct în diverse centre de plasament. Am avut ocazia să particip la diverse workshop-uri din sfera educaţională şi să pot interacţiona cu elevi de diferite vârste la clasă.”
Raluca: “Pasiunea pentru voluntariat și evenimente cu oamenii a crescut odată cu mine. De-alungul liceului m-am implicat atât în activități de voluntariat ce au vizat bună dezvoltare a copiilor, cât și în proiecte de voluntariat ce au avut ca scop organizarea și ducerea la bun sfârșit a evenimentelor sportive. De la maratoane internaționale în diferite orașe ale țării(Brașov, Sibiu, etc), la triatloane și evenimente locale, cât și evenimente de ciclism precum Câmpina Open MTB, toate acestea mi-au dezvoltat latura empatică și umanitară. Astfel pasiunea ce a prins aripi în liceu, am decis să o continui și în facultate, acum fiind voluntar al asociației studenților din facultatea pe care o urmez. Fiecare lucru bun învățat în cei 4 ani de liceu pe care i-am petrecut drept voluntar s-a împletit extrem de frumos cu ceea ce am învățat și in postura de voluntar în facultate. Așa că acum, cu atâtea lecții și momente avute, sunt conștientă și bucuroasă de faptul că o tânără motivație( Young Motivation) poate pune bazele oricărui proiect în care crede.”