De-a lungul timpului, Câmpina a prezentat interes pentru mai mulți organizatori de evenimente sportive. De la marșuri, la concursuri de ciclism, toate au avut loc aici. Așa că era și normal ca Royal Race Câmpina să aibă același cadru superb.

Cum a început totul?

Dornici de a ne implica în cât mai multe evenimente și voluntariate, dar și de a cunoaște oameni noi, am făcut parte din echipa de voluntari Câmpina Open MTB pentru mai mulți ani la rând. Când acest proiect plin de oameni faini și provocări mărețe a luat sfârșit, noi, Teo, Manu, Lori și Raluca, am decis ca este timpul să dăm startul unui nou proiect de aceeași amploare. Astfel, am creat Royal Race Câmpina.

#RRC

Royal Race Câmpina este un concurs de ciclism, având cauze caritabile. Componenta caritabila a acestui eveniment urmărește să utilizeze sumele rezultate din plata taxelor de participare pentru proiecte în avantajul mai multor grupuri de copii și tineri, toate aceste proiecte fiind organizate de Asociația Young Motivation. 

Urmărim să ajutăm comunitatea de copii cu tulburări din spectrul autist, atât din Câmpina, cât şi din împrejurimi, şi să planificăm o serie de cursuri de orientare în carieră şi dezvoltare personală pentru tinerii elevi din Câmpina.